Wie zijn wij? 

De mensen achter Spiritualnet zijn opgegroeid in warme, christelijke gezinnen. Voornamelijk afkomstig uit gereformeerde en evangelische kring en ook betrokken bij andere kerken en richtingen. Het vinden van elkaar in de basis en fundamenten, is belangrijker dan kerkmuren. In onze gebrokenheid hebben wij innerlijke rust en vrede gevonden. Hoe kunnen we dat vinden in deze gehaaste samenleving, in een wereld met zoveel verschillende religies en meningen? In onze zoektocht willen we daarin mensen stimuleren en ondersteunen. In het dagelijkse leven is de initiatiefnemer actief in de financiële sector. In zijn vrije tijd is hij onder andere jarenlang actief  geweest als zangleider in evangelische gemeente "de Morgenster" te Urk.  Meer persoonlijke informatie is te vinden onder "Blog" bovenin de homepagina.     

Geestelijke zegen delen met de ander vormt dé basis van Spiritualnet.  

 

 

Waar komen wij vandaan? 

Onze geboorte en woonplaats is Urk. Ook wel genoemd: “de Parel van Flevoland”. Urk is een schilderachtig plekje en voormalig eiland gelegen aan het IJsselmeer. De bewoners zijn een betrokken, open en gelovige gemeenschap. Sterk verwant met de visserij en haar geloof.  

 

 

De lotus bloem en onze missie

De lotus bloem is een bloem die ondanks modderachtige grond toch kan opgroeien tot een prachtige en schone bloem. Daarom staat deze bloem in oosterse religies vaak symbool voor schoonheid, vernieuwing, verlichting en wedergeboorte. Ondanks de vuiligheid en het kwaad van de mens kan deze opwassen tot iets moois en schoons. De lotus bloem kan ook een veelheid aan religies symboliseren. Ondanks alle verschillen komen ze toch uiteindelijk uit bij dezelfde God. Het symbool van Spiritualnet staat ook vernieuwing en schoonheid. Zij gelooft echter niet dat er meerdere wegen tot God leiden. Daarin verschillen zij teveel in de basis. Spiritualnet wil mensen aansporen om op zoek te gaan naar een sterk fundament voor nu en de toekomst. Motiveren om vanuit de modder op te groeien tot geestelijke vernieuwing en schoonheid. Motiveren tot vrede en rust voor de menselijke ziel. 

 

 

www.spiritualnet.nl 

 

 

 

Actief Platform

Spiritualnet is een actief platform en voor iedereen toegankelijk. Heeft u teksten of mooi materiaal wat aansluit op onze onderwerpen en visie, dan mag u dit aanleveren. Spiritualnet heeft het recht om materiaal te weigeren. We proberen voortdurend om de website zo aantrekkelijk mogelijk te houden, met aanvullende (religie) informatie, video's en interessante levensverhalen. 

U bent van harte welkom!

 

 

Een note vanuit het hart

Spiritualnet geeft een eerlijk overzicht van religies en denkwijzen die er zijn. In de samenvatting staat een  overzicht van verschillende denkwijzen over het ontstaan van de wereld, over God en de redding van de ziel. Niet alle religies zijn hier even duidelijk over. Regelmatig verwonder ik mij. Over het christendom wordt vaak minachtend gesproken in niet religieuze kringen. Aan de andere kant zijn het juist de christenen die door de eeuwen heen vaak zijn vervolgd om hun geloof. In sommige landen kan het nog steeds gevaarlijk zijn om christen te zijn. Toch is de Bijbel één van de meest duidelijke Heilige Boeken als het gaat om de schepping, het doel van de mensheid en haar uiteindelijke bestemming. Er wordt gesproken over een duidelijk plan en haar doel. Er wordt gesproken over een God die er wil zijn voor Zijn kinderen als een goed en liefdevol Vader. Hoe kan het toch dat er nog zoveel mensen zijn die Hem niet kennen? Niet alleen in mijn eigen leven heb ik de kracht van God, Zijn liefde en Tegenwoordigheid ervaren; Ook zie ik Zijn zegen en kracht doorwerken in mensen om ons heen. Mensen die eerst diep in de goot lagen, maar die door de levens vernieuwende kracht van God radicaal zijn veranderd. Ieder mens heeft een vrije wil. Ieder mens heeft de vrijheid om te kiezen. Een dwangmatige keuze verliest haar doel. Wij hopen dat u in het maken van de juiste keuze een diepe vrede en rust zult ontdekken voor nu en de toekomst.

Een goede reis en behouden thuiskomst toegewenst!

 

 

Online Marketing Bureau Urk

Het bedrijf marketingpartner heeft Spiritualnet geassisteerd bij online marketing als marketingpartner voor SEO, Adwords en social media.